نتایج بیشتری یافت نشد

بازی های مشابه مافیا کدامند | هفت بازی جذاب مشابه مافیا

بازی جذاب مافیا و بازی های شبیه به آن

مافیا یکی از بازی های جذاب و پرطرفداری است که نحوه انجام آن به صورت گروهی است. این بازی چندسالی است که به پای ثابت دورهمی‌ها تبدیل شده و پیر و جوان به آن علاقه دارند. ویژگی مهم مافیا که باعث جذب افراد زیادی به این بازی می‌شود گروهی بودن و امکان انجام آن با دوستان است، البته بازی های مشابه مافیا نیز وجود دارند که می‌توان آن‌ها را جایگزین مافیا در دورهمی‌ها کرد. در بازی مافیا و سایر بازی های مشابه مافیا تفکر، اعتماد و روحیه کار تیمی اهمیتی زیادی دارد. این بازی‌ها خصوصا برای جمع‌های خانوادگی انتخاب بسیار مناسبی هستند و می‌توانند یک جمع ساکت و کم‌صحبت را به گروهی فعال و دوستانه تبدیل کنند.

بازی های مشابه مافیا کدامند؟

مافیا یک بازی جذاب گروهی است، این بازی را می‌توان از سری بازی های ایفای نقش دانست چون برای انجام آن هر فرد باید نقش مشخصی داشته باشد و در قالب آن نقش به فعالیت بپردازد. البته مافیا تنها بازی دارای این ویژگی نیست، بسیاری از بازی های مشابه مافیا نیز وجود دارند که برای انجام آن‌ها هر بازیکن باید نقش مشخصی داشته باشد و برپایه نقش خود بازی را اجرا کند اما تمام این بازی‌ها گروهی نیست.

برای علاقه‌مندان به بازی مافیا، انجام بازی های مشابه مافیا علاوه بر روند انجام بازی که گرفتن نقش‌های مختلف است؛ گروهی بودن آن و امکان انجام با دوستان و خانواده نیز اهمیت دارد که در ادامه به معرفی لیستی از بازی های گروهی شبیه مافیا می‌پردازیم که با تعداد نفرات زیاد و مشابه مافیا قابل انجام می‌باشند.

بازی سایکو 

یکی از بازی های مشابه مافیا که از نظر ساختار انجام بازی نیز شباهت زیادی به بازی مافیا دارد، بازی سایکو است. نام اصلی این بازی سایکولوژیست یا روان‌پزشک است که برگرفته از محتوا و موضوع بازی می‌باشد. این بازی گروهی برای طرفداران مافیا انتخاب مناسبی است و به صورت دسته‌جمعی قابل انجام است و در آن یک نفر نقش روا‌ن‌پزشک و سایر نفرات بازی نقش‌های بیماران را دریافت می‌کنند. 

اگر مایل به انجام این بازی هستید بهتر است به این نکته توجه کنید که سایکو یا روان‌پزشک را از میان افرادی انتخاب کنید که به تازگی به انجام این بازی مشغول شده‌اند، به این صورت زمان بازی بیشتر شده و به جذابیت آن اضافه می‌شود.

توضیحات و چگونگی انجام این بازی

یکی از چیزهایی که سایکو را در میان بازی های گروهی شبیه مافیا، به نزدیک‌ترین مورد تبدیل می‌کند نحوه انجام این بازی است. این بازی از نظر تعداد نفرات محدودیتی ندارد اما هرچقدر که بازیکنان بیشتر باشند، جذابیت آن نیز افزایش پیدا می‌کند. برای انجام بازی سایکو در اولین قدم باید یک نفر را به عنوان روان‌پزشک انتخاب کرد. روان‌پزشک بعد از انتخاب از جمع بازیکنان خارج می‌شود و در این زمان سایر بازیکنان یک اختلال روانی را مشخص می‌کنند. 

تا زمانیکه روان‌پزشک مجددا وارد گروه بازی شود، سایر بازیکنان فرصت دارند که در مورد چگونگی معرفی اختلال به روان‌پزشک صحبت کنند. ممکن است بازیکنان تصمیم بگیرند که از جملات دروغ یا گمراه‌کننده برای معرفی اختلال به روان‌پزشک استفاده کنند یا نشانه‌های اختلال را به صورت مبهم به روان‌پزشک بدهند. البته برای راهنمایی روان‌پزشک هربار که یکی از بازیکنان در مورد اختلال دروغ بگوید سایر بازیکنان می‌توانند کلمه سایکو را بگویند. هوش روان‌پزشک برای تشخیص نکات گمراه‌کننده و حافظه او برای بررسی سایکوها دو عامل مهم بردن در این بازی است. در نهایت با تشخیص اختلال بازی تمام می‌شود.

بازی کودتا، از جذاب‌ترین بازی های مشابه مافیا

بازی کودتا یکی دیگر از بازی های مشابه مافیا است که جز جذاب‌ترین بازی های این لیست نیز قرار می‌گیرد. این بازی گروهی برای طرفداران مافیا انتخاب مناسبی است که انتخابی مناسب برای جمع‌های دوستانه می‌باشد. یکی از ویژگی‌های مهم بازی کودتا زمان انجام آن است. این بازی در بیشترین حالت چیزی حدود 40 دقیقه زمان می‌برد، بنابراین برای افرادی که به دنبال بازی های گروهی شبیه مافیا اما با زمان کمتر هستند این بازی بسیار مناسب است. در بازی کودتا نیز شبیه به بازی مافیا هر بازیکن باید نقش مشخصی داشته باشد و براساس آن به انجام بازی مشغول شود. 

بازی کودتا، از سری بازی های کارتی است که نقش هر فرد و وظایف او در طول انجام بازی روی کارت مخصوص به او توضیح داده شده است. این بازی همچنین با تعداد نفرات کمتر هم قابل انجام است. با گروهی 2 تا 6 نفره نیز می‌توان به انجام بازی کودتا مشغول شد. 

قوانین و نحوه انجام بازی

این بازی دارای 15 کارت نقش‌آفرینی است که شخصیت‌های بازی در آن مشخص می‌شوند، همچنین 6 کارت نیز برای توضیح قوانین بازی وجود دارند. 50 سکه در ابتدای بازی در اختیار بازیکنان قرار می‌گیرد که برای انجام بازی می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. 

بازی کودتا براساس یک داستان پیش می‌رود و هر مرحله که بازیکنان جلوتر روند یک هدف جدید در بازی به وجود می‌آید. داستان اولیه بازی در مورد یک امپراطوری است که در آن طبقات مختلف مردم از اشراف تا فقیر وجود دارند. طبقه اشراف به دنبال سودجویی و زورگویی به مردم هستند و مردم در فقر زندگی می‌کنند. در این میان بعضی بازیکنان با نقش مبارز زیرزمینی به دنبال سرکوب کردن اشراف و کمک به مردم هستند. چیزی که بازی کودتا را به یکی از بازی های مشابه مافیا تبدیل می‌کند دو دستگی بازی است که در آن مردم و مبارزان در مقابل اشراف و ثروتمندان قرار می‌گیرند.

بازی دو حقیقت و یک دروغ از بازی های گروهی برای طرفداران مافیا

از دیگر بازی های مشابه مافیا که به عنوان محبوب‌ترین بازی گروهی برای طرفداران مافیا نیز می‌توان آن را معرفی کرد، بازی دو حقیقت و یک دروغ است. محتوای بازی تقریبا از اسم آن مشخص است. در این بازی گروهی افراد جملاتی به هم می‌گویند که دو مورد از آن‌ها حقیقت و یک مورد دروغ است. 

بازی دو حقیقت و یک دروغ ویژگی‌های مختلفی دارد که باعث جذابیت آن می‌شود، اولین ویژگی نداشتن محدودیت در تعداد بازیکنان است، هرچقدر تعداد افرادی که به انجام این بازی مشغول می‌شوند بیشتر باشد، جذابیت بازی نیز افزایش پیدا می‌کند. همچنین زمانی نیز برای این بازی مشخص نشده است، در واقع تا هر زمان که همه بازیکنان از انجام آن خسته می‌شوند می‌توان این بازی را ادامه داد. این ویژگی‌ها بازی دو حقیقت و یک دروغ را به یکی از جذاب‌ترین بازی های گروهی شبیه مافیا تبدیل کرده است. 

روند بازی 

برای شروع بازی، بازیکنان باید به صورت دایره‌ای دور هم بنشینند و یک نفر بازی را آغاز کند. به منظور رعایت عدالت در این بازی، شخص شروع‌کننده را می‌توان به صورت تصادفی یا با رای‌گیری انتخاب کرد. این شخص باید سه جمله در مورد خود به بازیکنان بگوید و سپس دیگر بازیکنان تشخیص دهند که کدام جمله دروغ و کدام واقعیت است. البته با توافق تمام بازیکنان می‌توان روند بازی را تغییر داد و دو جمله دروغ و یک جمله حقیقت را به سایر بازیکنان گفت، این تغییر بازی را سخت‌تر و جذابیت انجام آن را بیشتر می‌کند. بازیکنی که تک جمله حقیقت یا دروغ را به درستی تشخیص داده باشد، شخصی است که دور بعدی بازی را شروع می‌کند. برای مشخص کردن زمان پایان بازی معمولا یک امتیاز برای بازی در نظر گرفته می‌شود و شخصی که به آن امتیاز رسید، برنده نهایی بازی می‌شود.

بازی خیانت در خانه‌ای بالای تپه 

بازی خیانت در خانه‌ای بالای تپه یکی دیگر از بازی های مشابه مافیا است. تنوع نقش‌ها و قوانین این بازی پیچیده‌تر از سایر بازی هایی است که تا اینجا معرفی شدند. این بازی گروهی برای طرفداران مافیا به دلیل دو دسته بودن بازیکنان و نحوه انجام بازی، جذابیت زیادی دارد و مانند مافیا انتخابی خوب برای افرادی است که به دنبال یک بازی با مدت زمان انجام طولانی می‌باشند. 

این بازی بیشتر مورد علاقه افرادی است که تفکر قوی دارند و می‌توانند با استفاده از جملات سایر بازیکنان را گمراه کرده یا در تشخیص حقیقت از دروغ حرفه‌ای باشند. بازی خیانت در خانه‌ای بالای تپه نهایتا با 12 بازیکن انجام می‌شود و در ابتدای بازی به هرکدام از بازیکنان یک نقش داده می‌شود. 

چگونگی انجام بازی 

برای شروع بازی، هرکدام از بازیکنان یکی از 12 نقش بازی را دریافت می‌کنند و سپس وارد خانه روی تپه می‌شوند. در این خانه یک راز وجود دارد و بازیکنان باید با همکاری یکدیگر به کشف آن بپردازند. البته نحوه انجام این بازی، به سادگی گفته شده نیست. زمانیکه بازیکنان با همکاری هم برای کشف راز خانه بالای تپه تلاش می‌کنند تعدادی از کاراکترهای بازی نیز در تلاش برای کشتن یا گمراه کردن سایر بازیکنان می‌باشند که سردسته آن‌ها خائنی است که به رقابت با سایر بازیکنان می‌پردازد، این مسئله کشف راز خانه را سخت‌تر می‌کند. بسته به اینکه کدام گروه از بازیکنان بهتر عمل کنند ممکن است کشف راز خیلی زود انجام شده یا به طور کلی راز خانه کشف نشود و تمام بازیکنان توسط خائنین کشته شوند. 

بازی خیانت در خانه‌ای بالای تپه را می‌توان با 50 سناریو مختلف انجام داد که این ویژگی یکی از مهم‌ترین مزایای این بازی گروهی جذاب و شبیه به مافیا می‌باشد.

بازی اولون از دیگر بازی های مشابه مافیا 

اگر بخواهیم لیستی از بازی های مشابه مافیا را تهیه کنیم، قطعا بازی اولون یا آوالان یکی از آن‌هاست. این بازی کارتی از نظر شباهت به مافیا، بیشترین درصد را دارد و به غیر از نقش‌های متفاوت تقریبا در سایر موارد شبیه به بازی مافیا می‌باشد. در بازی اولون نیز گروهی از بازیکنان باید به حدس زدن نقش‌های یکدیگر بپردازند که این قاعده در بازی مافیا نیز وجود دارد. البته جذابیت اولون در این است که در طول انجام آن هیچ بازیکنی از بازی خارج نمی‌شود و در واقع تمام بازیکنان زنده مانده و می‌توانند در روند انجام بازی شرکت داشته باشند. 

قواعد بازی

همان‌طور که گفته شد، بازی اولون از بازی های مشابه مافیا است، بنابراین در ابتدای بازی مانند مافیا هر بازیکن نقشی مشخص را دریافت می‌کند و تا آخر بازی باید وظایف خود را براساس نقش دریافتی انجام دهد. این بازی نیز مانند سایر بازی های گروهی مشابه مافیا دارای نقش‌های منفی و مثبت است و برای تشخیص نقش‌ها رای‌گیری انجام شده و بازیکنان می‌توانند برای گمراهی سایرین از بلوف‌زنی یا دروغ استفاده کنند. 

ماجرای بازی اولون پیدا کردن شاه آرتور است. برای پیدا کردن شاه تعدادی بازیکن در نقش‌های مثبت و تعدادی در نقش‌های منفی قرار دارند که تیم خوب به دنبال پیدا کردن شاه و تیم بد در مقابل آن‌ها و مانع پیدا کردن پادشاه است. حداقل نفراتی که برای شروع بازی اولون نیاز است 6 نفر هستند اما بسته به تعداد گروه می‌توان این بازی را با تعداد نفرات بیشتر و تا 10 نفر هم انجام داد. از شخصیت‌های مهم بازی اولون می‌توان به جادوگر، رهبر، شرور، اوبرون و اشاره کرد. بازیکنان تیم خوب با 5 ماموریت می‌توانند شاه خود را پیدا کنند و بازیکنان تیم بد باید مانع انجام ماموریت‌ها انجام شوند. قرار گرفتن دو گروه در مقابل هم باعث قرار گرفتن این بازی در لیست بازی های مشابه مافیا می‌شود.

بازی بالماسکه یا مسکرید از دیگر بازی های مشابه مافیا

یکی دیگر از بازی های مشابه مافیا که از نوع بازی های کارتی نیز هست، بازی بالماسکه یا مسکرید می‌باشد. برای انجام این بازی حداقل و حداکثر تعداد نفرات 2 تا 13 نفر هستند و یکی از ویژگی‌های مهم آن زمان داشتن بازی است. معمولا در بیشترین حالت بازی بالماسکه 30 دقیقه زمان می‌برد، بنابراین برای دورهمی‌هایی که نیاز به یک بازی کوتاه‌مدت و سرگرم‌کننده دارند انتخاب خوبی است. در طول این بازی، بازیکنان باید با برداشتن نقاب یا ماسک سایر بازیکنان نقش‌های آن‌ها را مشخص کرده و به کسب ثروت بپردازند. 

مراحل و چگونگی انجام بازی

در شروع بازی بالماسکه مانند سایر بازی های مشابه مافیا، هر بازیکن نقشی دریافت می‌کند. از جمله نقش‌هایی که در بازی بالماسکه وجود دارند می‌توان به قاضی، دزد، پادشاه، جادوگر و... اشاره کرد. تمام نقش‌های گفته شده برای شروع بازی در یک مهمانی بالماسکه قرار می‌گیرند که هرکدام دارای نقابی هستند که هویت آن‌ها را از سایر بازیکنان مخفی می‌کند. در ابتدای بازی به هر بازیکن 6 سکه داده می‌شود و اولین بازیکنی که تعداد سکه‌های او به 13 عدد برسد، برنده بازی می‌شود. 

از دست دادن یا اضافه شدن سکه‌ها به عملکرد بازیکن بستگی دارد. بازیکن می‌تواند ادعای یکی از نقش‌های بازی را داشته باشد، در صورتیکه این ادعا دروغ بوده و بازیکنی دیگر آن را ثابت کند یک سکه خود را از دست می‌دهد. همچنین ممکن است ادعای او حقیقت داشته باشد و سایر بازیکنان این مسئله را باور نکنند، بازیکنی که نتواند دروغ بودن این ادعا را ثابت کند در این حالت سکه خود را به شخصی مدعی می‌دهد. بازی تا زمانی که یک نفر 13 سکه را جمع کند ادامه پیدا می‌کند. البته این نکته را باید گفت که شخصیت‌های بازی از بازیکنان بیشتر هستند. نقش‌آفرینی و گروهی بودن مسئله‌ای است که این بازی را به بازی های مشابه مافیا تبدیل می‌کند.

بازی آخرین گرگینه 

در نهایت، آخرین بازی از سری بازی های مشابه مافیا، بازی آخرین گرگینه است. این بازی جذاب، هیجان‌انگیز به عنوان یک بازی گروهی برای طرفداران مافیا، بازی آخرین گرگ انتخاب بسیار مناسبی است. از ویژگی‌هایی که این بازی را شبیه به بازی مافیا می‌کند می‌توان به تعداد نفرات آن اشاره کرد که هرچقدر تعداد بازیکنان بیشتر باشد جذابیت آن افزایش پیدا می‌کند. 

بسته به تعداد نفرات و شرایط بازی، زمان آن از 30 دقیقه تا 90 دقیقه متغیر است و گاهی‌اوقات طولانی‌تر نیز می‌شود. ویژگی دیگری که بازی آخرین گرگینه را جذاب می‌کند، کمتر بودن رده سنی آن است. بازی هایی که تا اینجا معرفی شدند معمولا برای رده سنی 14 به بالا قابل انجام هستند اما کودکانی که حداقل 10 سال سن داشته و درک شخصیت‌های این بازی را داشته باشند هم قادر به انجام بازی آخرین گرگینه هستند.

قوانین اجرای بازی

بازی آخرین گرگینه، مانند سایر بازی های مشابه مافیا، نیاز به دقت، تمرکز و ارتباط اجتماعی دارد. در این بازی، هر فرد باید قدرت استدلال و منطق داشته باشد، سرعت عمل، نقش‌آفرینی و بلوف‌زنی از ویژگی‌های این بازی هستند. نحوه انجام این بازی شبیه مافیاست، دو گروه در مقابل هم قرار می‌گیرند و هر فرد در تلاش برای تشخیص نقش‌های دیگران و مخفی کردن نقش خود است. تیم بد یا گرگ‌ها در این بازی تلاش می‌کنند که شهروندان که جزئی از یک روستا هستند را نابود کنند و روستا را تصرف کنند.

مافیا و بازی های مشابه آن بهترین سرگرمی برای دورهمی‌های شما

بازی کردن، خصوصا در دورهمی‌ها یکی از بهترین سرگرمی‌هاست که اخیرا طرفداران زیادی در جمع‌های دوستانه و خانوادگی پیدا کرده است. با انجام بازی می‌توان یک جمع رسمی را به محیطی دوستانه و صمیمانه تبدیل کرد، البته انتخاب بازی نیز در انجام این کار تاثیر زیادی دارد. به همین دلیل مافیا و بازی های مشابه مافیا که به شکل گروهی انجام می‌شوند بهترین انتخاب برای دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی هستند. اگر به دنبال جمع‌هایی هستید که بتوانید این بازی‌های جذاب را در آن بازی کنید هم می‌توانید سری به پلتفرم مارکوورس بزنید و در آن با افرادی که با شما هم سلیقه هستند آشنا شوید و به انجام این بازی‌های گروهی مفرح بپردازید. همچنین در پلتفرم مارکوورس مسابقات مافیا به صورت حضوری و آنلاین رقابت کنید و جایزه ببرید!


تگ ها: Mafia

Marcoverse

مارکوورس نقطه عطف صنعت بازی در ایران. در مارکوورس دنیایی از سرگرمی هاست که نه تنها مرجعی برای برگزاری رویداد های مسابقه است، درون خود دارای یک ...

0 نظر

برای ارسال دیدگاه باید وارد سیستم شوید. برای ورود کلیک کنید.

تمایل دارید مطلب خود را در وبلاگ مارکوورس قرار دهید؟